SapiRoll Rács-, Redőny-, Ipari kapu-, Ipari árnyékoló gyártó és szolgáltató Kft.

Felgördülő rács – redőny – iparikapu – gyorskapu – árnyékoló gyártás és beszerelés garanciával

A céget 1982.-ben Sápi Gyula  alapította Sápi Rács és Redőnytechnika néven.

A biztonságtechnikai piacon eltöltött sokéves munkánk eredményeként mára a SapiRoll Kft esztétikus,biztonságos ,korszerű termék kínálattal van jelen a hazai és a nemzetközi piacon. Külön hangsúlyt fektetünk az újrahasznosítható anyagok alkalmazására.

Cégünket ma már fiatal menedzser csapat irányítja. Az Ő dinamizmusuk és tapasztalatuk is garancia a folyamatos megújulásra.

A piaci kihívásoknak való folyamatosan megfelelés okán cégünk szakemberei nagy gondot fordítanak a fejlesztésre, új technológiai megoldásokra és a típusválaszték bővítésére.

Minőségi és technikai fejlesztéseinket számos díj és minősítés  igazolja: Szabadalmak, mintaoltalmak, Innovációs díjak, MABISZ, ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004

A gyártás és a kivitelezés során mindig a legújabb megoldásokat alkalmazzuk, hogy ügyfeleinknél a biztonságtechnikai kihívásokra a legkorszerűbb és a legjobb válaszokat adhassuk.

Ennek érdekében szoros együttműködésben dolgozunk több tervező céggel, hogy ügyfeleink hosszú éveken keresztül használhassák és élvezhessék kiváló termékeinket.

Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
YouTube
Call Now Button